Apa Kata Suami

Segalanya bermula apabila di bulan Ramadhan, susu isteri saya berkurangan. Ini adalah kerana di bulan puasa ini, pengambilan makanan kami berkurangan menyebabkan penghasilan susu juga berkurangan.

Kami mengikut dos yang disarankan pada bulan Ramadhan ini dan ternyata ianya memberikan kesan terhadap penghasilan susu isteri. Bukan hanya itu, saya juga terpalit dek penangan Shaklee ni. Bila dah isteri makan, suami pun nak tak-nak akan terjoin sekali.

Paling best sekali kalau malam-malam, saya tak payah bangun malam, jerang air dan bancuh susu formula untuk anak.

Saya daipada  mula lagi tersangatlah anti dengan susu formula, melainkan darurat.

Kalau nak travel, hmnn cepat jer packing, tak payah fikir nak angkut bakul yang ada segala termos, botol susu, bekas plastik untuk simpan susu.

Paling penting, tiap bulan, anak sihat dan Ummi dan Ayah super-cergas! (ESP terutamanya)

Shaklee untuk manfaat kesihatan, keceriaan dan kebahagiaan keluarga tersangatlah berbaloi berbanding susu formula yang hanya mengenyangkan bayi dan mengadungi suntikan khasiat yang kalau nak dibandingkan dengan susu badan....menangis susu formula tu.

Sekian adanya...