Thursday, 4 July 2013

3 hari yang memenatkan oh my!

Aduhai, penat tersangatlah penat.

Saya menjadi Encik Driver buat isteri tercinta.

Alhamdulillah perniagaan Supplement Shaklee kami kian mendapat sambutan.

Sesuai dengan itu, kami harus bergiat untuk memenuhi kehendak pelanggan.

Perjalanan yang jaraknya 4 jam perjalanan itu memanglah tidak berdaya kami mengharungnya tanpa
asbab supplement Shaklee ini.

Isteriku mengambil ESP berserta Performance Drink. Tak lupa juga vitamin C, Ostematrix, B-Complex, Alfalfa dan Vital-Lea.

Aku pula mengambil Vivix pada paginya, Nutriferon sebelum pemanduan.

Kalaulah diikutkan dengan keadaan biasa, mahunya lunyai-terkulai kami dengan perjalanan 3 hari tanpa henti ini. Minggu ni sahaja lebih 2 kali kami ke Kota Kinabalu. Ke Kudat pun semacam mainan bagi kami.

Anak kecil kami, Fatimah pun masih lagi bertenaga walaupun kalau bayi yang biasa tu, maunya kepenatan lagi. Syukur susu ibunya yang diperkaya dengan nutrisi ESP, Vitamin C, Alfalfa, B-Complex, Supervitamin Vita-Lea memungkinkan anak kami sihat bertenaga. Bayangkan bayi 1 tahun masi bermaya dalam keadaan travel yang jauh begini?

Syukur, semua ini adalah dengan izinNya juga.

Buat para businessman di luar sana yang ingin bertenaga dan bergaya macam saya :) roger-rogerlah nombor ini :)   En Ahmad 013-3732411,  Ummi Ain 013-6463442.


Saya sihat! Ya dan kami perlukan rehat (rehat adalah penting untuk pertumbuhan dan memperbaiki sel badan, juga supaya kita tak cepat tua, dan membekalkan tenaga pada kadar yang optimum)