Monday, 18 February 2013

Suamiku susut badannya disebabkan Shaklee lah!

Segalanya bermula apabila saya mengambil set 3M (making more milk) Shaklee.
Set ini diambil pada Ramadhan tahun 2012.

Selain set 3m ni, says menambah beberapa vitamin yang lain(pelengkap) kepada
pembekalan nutrisi kepada kami bedua, suami isteri.

Yang best tentang Shaklee ni, Vitaminnya boleh dimakan oleh suami juga!
Sebab itulah Vitamin tambahan seperti Vitamin E, Zink, Omega ditambah selain set 3m ni.

Yang saya pasti, apabila mengambil Vitamin, kita secara tidak langsung akan meminum air yang lebih banyak daripada biasa.

Proses penurunan berat badan ni memakan masa. Tambahan pula, Encik Suami saya ni malas nak bersenam, makanya kesan penurunan berat badannya ambil masa yang lama sedikit.



Lecithin-pecahkan lemak tepu di dalam badan
Herblax-membuang toksin di dalam badan, seterusnya melancarkan fungsi badan
ESP-beri tenaga segera dan buatkan kita tak lapar sangat

3 kombo di atas adalah formula suami saya susut berat badannya...
Masa kahwin dulu, dkat 110 kilo jugaklah...sekarang ni dah 92 kilo. Oklah tu, tapi kena mempergiat lagi wahai abangku!

Sekarang ni, abang dah tak mengah-mengah lagi. Solat pun ringan jer badan dia. Tiada angin jahat macam dulu dah kat badannya. Suka tengok abang, semakin berseri...Jangan tak tahu, ESP juga mencantikkan kulit tau...

Anda pula bagaimana?

Jom kurus dengan Shaklee.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 
------ Hubungi saya dengan sms ke o13 646 3442  atau email bidadarikecilsayang@gmail.com untuk maklumat lanjut.

___________________________
Ummu Ain
[Shaklee ID No : 881669]
0136463442
bidadarikecilsayang@gmail.com